Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ

417442789_1579060616265712_613478641958240374_n

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ / ΣΚΟΠΟΣ

ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Αγράφων ιδρύθηκε 18/12/2017, με τοπική κοινότητα Τοπολιάνων του Δήμου Αγράφων Ευρυτανίας. Ο Σύλλογος δραστηριοποιείται σ’ ολόκληρο τον Δήμο Αγράφων.

Η ίδρυση του Συλλόγου έχει σκοπό να συμβάλει στην ανάδειξη των αξιοθέατων που είναι τα βουνά, τα φαράγγια, τα δάση και τα πέτρινα γεφύρια.

Στόχος μας είναι, η προσέλευση επισκεπτών από όλο τον κόσμο, με σκοπό την τουριστική ανάπτυξη του Δήμου Αγράφων. 

Επιπροσθέτως, μέσα από τις δραστηριότητες που παρέχει ο Σύλλογος μας, επιθυμεί να προσελκύσει παιδιά, νέους αλλά και μεγαλύτερους, ώστε να έρθουν σε επαφή με την φύση.

ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Υποχρέωση του Συλλόγου είναι, να διατηρεί το περιβάλλον όπου δραστηριοποιείται καθαρό, καθώς αποτελεί ένα από τα πιο ανόθευτα μέρη της Ελλάδας, αλλά και της Ευρώπης. Εκτός από την διατήρηση του καθαρού περιβάλλοντος μέλημα μας, είναι η χάραξη και διάνοιξη παλαιών και νέων μονοπατιών και αναρριχητικών διαδρομών.

Δραστηριότητες όπως: πεζοπορία, αναρρίχηση και ορειβασία πραγματοποιούνται από τον Σύλλογο μας, σε τακτά χρονικά διαστήματα για όλες τις ηλικίες, μικρούς αλλά και μεγάλους.

Οι εγγραφές στον Σύλλογο, πραγματοποιούνται οποιαδήποτε στιγμή και το κόστος είναι 20€ (ευρώ) και οι ανανεώσεις γίνονται κάθε Σεπτέμβριο.

Syllogos

ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΤΑ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΑ
ΑΝΑΡΡΙΧΗΤΙΚΑ ΠΕΔΙΑ
ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ